23 iul. 2015

Filmam !


Am aflat ca voi face parte din distributia noului film al domnului regizor Catalin Saizescu. 

De domnul Saizescu ma leaga o veche prietenie inca de cand eram tineri si colaboram la filme frumoase. Pe atunci francezii veneau aici si realizau productii serioase impreuna cu echipe romanesti si noi roiam creativi si dornici sa invatam meserie de la un cineast grozav ca domnul Ion Marinescu care conducea casa de filme ATLANTIS FILM.

Cu domnul Catalin am lucrat prin 2004 si la comedia romaneasca "Milionari de weekend" ( vezi foto cu Tudor Chirila, Mihai Bendeac, Andi Vasluianu, Nicodim Ungureanu, Dan Chiriac si subsemnatul) care s-a bucurat de succes. Filmam prin toata tara impreuna cu alti colegi talentati cu un Pontiac decapotabil preparat de cascadorii domnului Bogdan Uritescu, mancam pe apucate, dormeam in rulotele de machiaj, alergam entuziasti intre spectacolele de la teatru si filmari, dornici sa muncim cat mai mult si cat mai bine. Era greu insa foarte frumos si abia asteptam sa vedem cum arata munca noastra.

Noua productie, intitulata "Scurtcircuit" (Fault Condition) este legata de un fapt real, tragedia petrecuta in  august 2010, la Maternitatea Giulesti din Bucuresti.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Nu va obositi sa comentati daca nu aveti o identitate clara, vizibila si verificabila.